Εκτύπωση

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε, στο θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, η αποφοίτηση των μαθητών τής Γ΄ τάξης τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού.

Με πρωτοβουλία τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μετά το τέλος των εξετάσεων, το κεντρικό χολ τού Σχολείου γέμισε από χαμόγελα μαθητριών και μαθητών, από τα υπερήφανα μάτια των γονιών τους, αλλά και από την αμηχανία τού αποχαιρετισμού...

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία τής προέδρου τού Συλλόγου κ. Νταγαδάκη, τής Διευθύντριας  κ. Ταμπακάκη και τού προέδρου τού Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου Πετροπουλιάδη.

Και άλλοι μαθητές πήραν τον λόγο, ενώ στη συνέχεια τα παιδιά τής Γ΄ τάξης τραγούδησαν όλα μαζί υπό τη διεύθυνση τής καθηγήτριας Μουσικής κ. Μιχαλοπούλου.

Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών δώρων στους μαθητές και κέρασμα που είχε οργανώσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Ήταν μια πολύ ζεστή και τρυφερή στιγμή...
Από τη μια οι γονείς που ήρθαν να καμάρωσαν τους απόφοιτους και έδιναν το χέρι, ανακαλύπτοντας τα πρόσωπα πίσω από τη φωνή των τηλεφωνικών επαφών, και από την άλλη οι μαθητές, που συγκίνησαν με τα λόγια τους τους καθηγητές τους, οι οποίοι τους καμάρωσαν, τους αγκάλιασαν, έκαναν τα μάτια τους να βουρκώσουν και τους έδειξαν ότι στα δύσκολα και παράξενα τελευταία τρία χρόνια δεν έπαψαν να τους βλέπουν ως δασκάλους τους.