Εκτύπωση

Η ομάδα Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) των Αρσακείων Γυμνασίων Ψυχικού (Α΄ και Β΄ Γυμνασίου)  συμμετείχε στο πρωτάθλημα ΑΣΙΣ (Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων) που διεξήχθη στην Ιόνιο Σχολή σε δύο αγωνιστικές ημέρες, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023.

Την ομάδα, με προπονητή τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Ηλία Σακέλλιο, αποτελούσαν οι μαθητές: Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος, Βασίλειος Λαμπαδίτης, Γεώργιος Μεταλληνός, Κυριάκος Κυριακόπουλος, Γεώργιος Λιακόπουλος, Βασίλειος Νίκας, Δημήτριος Δαλακίδης, Τιμολέων Κουβέλης, Ιωάννης Κιντής, Ιωάννης Ρεμούνδος, Παναγιώτης Μπουριώτης και Βασίλειος Παππάς.

Στις αγωνιστικές αυτές ημέρες η ομάδα των Αρσακείων πέτυχε δύο σημαντικές νίκες επί τής Γερμανικής Σχολής καθώς και τής Ερασμείου Σχολής αλλά υπέστη και δύο ήττες από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και την Ιόνιο Σχολή.

Οι αθλητές τής ομάδας συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους και η συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών ήταν αντάξια τού Σχολείου στο οποίο φοιτούν.