Εκτύπωση

Το έργο “Γυναίκες τού 1821”, που εκπόνησαν οι μαθητές τού ομίλου “Ταξιδεύοντας με το e-Twinning” τής Ζώνης Πολιτισμού τής Β΄ τάξης τού Β΄Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού, με υπεύθυνη την καθηγήτρια Γερμανικών κ. Αγγελική Μεταλληνού, κατά το σχολικό έτος 2021-2022, βραβεύτηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning, που απονέμεται στους εκπαιδευτικούς με άριστα έργα eTwinning και δηλώνει ότι το έργο τους ανταποκρίνεται σε ορισμένο επίπεδο ποιότητας στη χώρα τους.

Τη συγκεκριμένη ετικέτα απονέμει ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης (ΕΟΥ) σε κάθε χώρα, μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων των σχολείων για την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, και σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια, όπως η πρωτοτυπία τού θέματος, η αξιοποίηση ποικίλων παιδαγωγικών μεθόδων προσέγγισης, η αλληλεπίδραση των μαθητών, καθώς και η ανάληψη εκ μέρους τους πρωτοβουλιών π.χ. τής συλλογής πληροφοριών, τής επίλυσης προβλημάτων, τής έρευνας, τής συνεργατικής εργασίας κ.λπ.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με το έργο, τη συνεργασία των ελληνικών σχολείων και τα τελικά πολυμεσικά προϊόντα που δημιουργήθηκαν από τους μαθητές.