Εκτύπωση

Η μαθήτρια του Β’ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού Αναγνωστοπούλου Ραφαέλα-Κωνσταντίνα, διακρίθηκε στον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό ζωγραφικής για τα παιδιά των εργαζομένων της Eurobank.

Θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα από την Ελλάδα και τον κόσμο» όπου τα παιδιά των εργαζομένων, ηλικίας 4-16 ετών κλήθηκαν να ζωγραφίσουν γιορτινές εικόνες με ήθη κι έθιμα από τη χώρα μας κι ολόκληρη τη Γη.

Συνολικά συμμετείχαν περισσότεροι από 470 μικροί καλλιτέχνες, όλα παιδιά εργαζομένων της Eurobank, όπου η Ραφαέλα διακρίθηκε στα 3 καλύτερα, λαμβάνοντας χρηματικό έπαθλο και το έργο της θα φιλοξενηθεί σε εικαστική έκθεση που θα διενεργηθεί από την Τράπεζα τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Σχετικά με την διαδικασία, αρχικά επιλέχθηκαν από ειδική κριτική επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από ειδικούς επιστήμονες/εικαστικούς και στελέχη της Τράπεζας τα 12 καλύτερα με αντιπροσώπευση όλων των ηλικιακών κατηγοριών μέσα στο οποία ήταν και της μαθήτριας και στη συνέχεια από ψηφοφορία των εργαζομένων της Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα, πέρασε στα 3 καλύτερα έργα.

Θερμά συγχαρητήρια!

001