Αρσάκεια Ιωαννίνων
Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 το Β΄ Αρσάκειο Γυμνάσιο Ψυχικού συμμετείχε στο 2ο φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, που έγινε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με ένα δρώμενο που είχε ως κεντρικό θέμα την άμυνα τού ανθρώπινου οργανισμού κατά των μικροβίων. Μέσα από το δρώμενο αυτό, που εντάσσεται στο "επιστημονικό θέατρο", ένα επιστημονικό θέμα γίνεται κατανοητό και ταυτόχρονα ελκυστικό και διασκεδαστικό για τον καθένα.
Μέσα λοιπόν στο γεμάτο αμφιθέατρο τού 9,84, οι μαθητές τού τμήματος Γ΄3, που συμμετείχαν στο δρώμενο, καταχειροκροτήθηκαν. Τους ρόλους υποδύθηκαν οι μαθητές: Εριφύλη Λεβάκου, Σταυρίνα Πανουσοπούλου, Εύα Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Μπακόλας, Μυρτώ Παπαδοπούλου, Μαριάννα Παργινού, Αναστασία Ναύλα, Νατάσα Νικολοπούλου, Ανδρέας Μπρατάκος και η Βασιλική Μανουσάκη. Τη μουσική επένδυση έκαναν οι μαθητές: Θοδωρής Πάνας και Ανδρέας Μαγαλιός, ενώ η Αριάδνη Ξυδιά με την Ευγενία Λάζαρη ανέλαβαν την ηλεκτρονική παρουσίαση με τις απαραίτητες επιστημονικές επεξηγήσεις.
Τους διαλόγους έγραψε η θεατρολόγος κ. Έλενα Κορρέ που βασίστηκαν σε μια ιδέα τής βιολόγου κ. Γ. Καζολέα, η οποία είχε και την επιστημονική επιμέλεια τού κειμένου. Τη διδασκαλία τού δρώμενου έκανε η κ. Έλενα Κορρέ.