Αρσάκεια Ιωαννίνων
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 οι μαθητές τής Β΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την ομάδα «Θεατρόνιο», κατά τη διάρκεια τής 3ης και 4ης διδακτικής ώρας.
Το πρόγραμμα αυτό είχε ως κύριο θέμα τη Χημεία, και πιο συγκεκριμένα τη φυσική κατάσταση τής ύλης. Ωστόσο, ο βιωματικός του χαρακτήρας συνεπήρε όλους του μαθητές και αυτό διότι η ομάδα τού προγράμματος τους μετέδωσε γνώσεις σημαντικές όσον αφορά στη Χημεία, μέσα από εντυπωσιακά χορευτικά, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια καθώς και πειράματα. Το γεγονός ότι οι ίδιοι οι μαθητές συμμετείχαν στο πρόγραμμα τους ανέβασε το κέφι, ενώ ταυτόχρονα η μουσική δημιούργησε ένα ευχάριστο κλίμα.
Το θεατρικό, που στη συνέχεια ακολούθησε και το οποίο ήταν άμεσα συνδεδεμένο με τη Χημεία, πρόσθεσε ακόμα μια πινελιά διασκέδασης στο δίωρο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Τέλος, τα πειράματα τράβηξαν την προσοχή μικρών και μεγάλων! Για όλους, λοιπόν, η παρακολούθηση τού συγκεκριμένου προγράμματος αποτέλεσε αναμφίβολα μια πρωτόγνωρη και διασκεδαστική εμπειρία, η οποία θα τους  μείνει αξέχαστη!