Εκτύπωση
001
002
Κλικ στις εικόνες
για μεγέθυνση
Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης προσκαλεί όλους τους υποψήφιους και εγγραφέντες νέους μαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν το σχολικό έτος 2017-2018, με τους γονείς τους σε μια Πρώτη Συνάντηση Γνωριμίας. Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες και στην αυλή του Νηπιαγωγείου από τις 10.00 έως τις 11.30 το πρωί.


Η Συνάντηση αυτή γίνεται με σκοπό να δώσει στους νεαρούς μαθητές την ευκαιρία να σχηματίσουν μια πρώτη εικόνα από τους χώρους του Νηπιαγωγείου και να αποκτήσουν την πρώτη τους θετική εμπειρία από την επαφή τους με αυτό.


Επιθυμία μας είναι, μέσα απ ενεργά στη λήψη της απόφασης μέμεςςό αυτήν την πρωτοβουλία, όλοι οι νέοι μας υποψήφιοι να είναι σε θέση να συμμετέχουν ενεργά στη λήψη της απόφασης σχετικά με την επιλογή του Σχολείου που θα φοιτήσουν.


Η συνάντηση είναι προαιρετική και δεν αποτελεί δέσμευση για την εγγραφή των παιδιών.

Όλο το προσωπικό θα σας περιμένουμε με κέφι, χαρά και φαντασία νεαροί μας φίλοι, για να σας ξεναγήσουμε στους χώρους του Νηπιαγωγείου, να γνωριστούμε μέσα από διασκεδαστικά κινητικά παιχνίδια, διαγωνισμούς «γνώσεων» και «δεξιοτήτων», δημιουργία ευφάνταστων παραμυθιών και άλλων υπαίθριων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων στην ευρύχωρη και εναρμονισμένη με το πληθωρικό φυσικό περιβάλλον αυλή του Νηπιαγωγείου.

Την ίδια ημέρα στους αύλειους χώρους των Αρσακείων Σχολείων, από 10.00-15.00, διοργανώνεται από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο η «Γιορτή για την Άνοιξη»! ένα πανηγύρι δημιουργικότητας και φαντασίας με ποικίλα παιχνίδια και δράσεις, αθλοπαιδιές, εργαστήρια και χορούς! Επιπλέον στο χώρο θα οργανωθεί φιλανθρωπικό παζάρι και θα λειτουργεί κυλικείο με ροφήματα και σνακ.

Στη Γιορτή της Άνοιξης είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!

Βασιλική Πάχτα
Διευθύντρια τού Νηπιαγωγείου