Αρσάκεια Ιωαννίνων
Αγία Αναστασία η Ρωμαία - Προστάτιδα των Αρσακείων
Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού με αφορμή την ημέρα μνήμης τής Αγίας Αναστασίας τής Ρωμαίας, προστάτιδος των Αρσακείων, επισκέφθηκαν τον ιερό ναό που βρίσκεται στον χώρο των Σχολείων, για να προσκυνήσουν την εικόνα τής Αγίας. Οι μαθητές, αφού προσκύνησαν, πήραν μαζί τους από μια μικρή εικόνα τής Αγίας Αναστασίας και άρτο.

Τα προνήπια στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Τα προνήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού ανυπομονούσαν να επισκεφτούν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας για το οποίο είχαν συζητήσει με τις νηπιαγωγούς τους.

Εορτή για τη ελληνική σημαία και την εθνική επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου 1940.
Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 τα προνήπια, τα νήπια και όλο το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού συναντήθηκαν στην αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών για να τιμήσουν την ελληνική σημαία και γιορτάσουν την εθνική επέτειο τού ΟΧΙ.

Ένα Μουσείο στο Σχολείο μας!
Στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου 2018 τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού επισκέφθηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.
Η υπεύθυνη τού Μουσείου κ. Φανή Τριπολιτσιώτου υποδέχθηκε τους μικρούς μαθητές με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία για να τους ξεναγήσει στον χώρο και να συζητήσει μαζί τους.

Ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς

Με στόχο την καλή, συνεχή και πρόσφορη συνεργασία με τους γονείς των προνηπίων και των νηπίων το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού πραγματοποίησε και εφέτος την καθιερωμένη ενημερωτική συνάντηση ψυχοπαιδαγωγικού χαρακτήρα, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, στις 18:00, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού.

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά.
Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 η εσωτερική αυλή τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού γέμισε –για ακόμα μια χρονιά– με χρώματα και ζεστά χαμόγελα.
Τα τμήματα προνηπίων και νηπίων συναντήθηκαν εκεί μαζί με τις νηπιαγωγούς τους και όλο το προσωπικό τού Νηπιαγωγείου για να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό για την αρχή τής σχολικής χρονιάς, τον οποίο τέλεσε ο π. Αναστάσιος.

Μια σχολική χρονιά, γεμάτη προσδοκίες!
Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού κατέφθασαν χαμογελαστοί οι καινούργιοι μαθητές με τους γονείς τους για να γνωρίσουν τις νηπιαγωγούς αλλά και όλο το προσωπικό τού Νηπιαγωγείου.

Αμέτρητες σχολικές και καλοκαιρινές ευχές
Για τελευταία φορά την εφετινή χρονιά το απόγευμα τής Παρασκευής 15 Ιουνίου 2018 ακούστηκαν γέλια και χαρούμενες φωνές στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού.

Κόκκινο όπως το… καρπούζι
Την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 το κόκκινο έγινε το αγαπημένο χρώμα όλων των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού.

Α΄ Δημοτικού… ερχόμαστε!
Την Πέμπτη 7 και την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού επισκέφθηκαν με ενθουσιασμό τις τάξεις τής Α΄ Δημοτικού των Σχολείων.