Αρσάκεια Ιωαννίνων
ECO SCHOOLS NHPIAGVGEIO PSYCHIKOU 2022aEco School
psihikofinal60 χρόνια
(1955-2015)
LOGO STOXOI 2UNESCO - ASPnet Schools
sxedia logo1a

banner1821
Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού ο 1ος Μαθητικός Μαραθώνιος Προνηπίων.
Τα παιδιά προετοιμάστηκαν αρκετό καιρό πριν για τη μεγάλη ημέρα, παρέα με την νηπιαγωγό τους κ. Μαρινάνσυ Αγγελάκη. Έφτιαξαν χειροποίητα μετάλλια από λευκό πηλό, τα οποία στη συνέχεια βάφτηκαν χρυσά για τη στιγμή τής απονομής. Κατασκεύασαν με ενθουσιασμό μια αφίσα για να καλωσορίσουν τους γονείς τους, στην οποία ζωγράφισαν το Σχολείο καθώς και τη διαδρομή που θα έτρεχαν, ενώ ο καθένας ζωγράφισε τον εαυτό του στον ρόλο τού «μαραθωνοδρόμου», φυσικά!
Χρωμάτισαν, επίσης, αναμνηστικά σημαιάκια για τα 60 χρόνια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, προκειμένου να τα κρατούν οι γονείς τους κατά τη διάρκεια τού αγώνα και να τους ενθαρρύνουν.
Ας μην παραλείψουμε τα εδέσματα που ετοίμασαν με μεγάλη προσοχή τα παιδιά, καθώς έφτιαξαν στην τάξη τυρόπιτα και μπισκοτάκια για να κεράσουν όλους τους καλεσμένους, συγγενείς και φίλους τους.
Τα παιδιά την ημέρα τού μαραθωνίου φορούσαν μπλουζάκια με το όνομά τους και τον αριθμό συμμετοχής τους, τον οποίο επέλεξαν μόνα τους, ρίχνοντας 2 ζάρια προκειμένου να σχηματίσουν έναν τυχαίο διψήφιο αριθμό.
Οι μπλούζες συμμετοχής, καθώς και η εκτύπωση τους, ήταν ευγενική προσφορά τής εταιρείας Impressions προς τα παιδιά μας.
Η μεγάλη μέρα έφτασε! Λάβετε θέσεις! Ξεκινάμε!
Τα χαμόγελα ήταν έκδηλα σε όλους, καθώς οι γονείς απόλαυσαν τις μοναδικές στιγμές που μοιράστηκαν με τα παιδιά τους στον μαραθώνιο που έλαβε χώρα στο προαύλιο τού Νηπιαγωγείου. Με σύμμαχό τους τον καιρό, όλα τα παιδιά έτρεξαν μαζί με τους γονείς τους.
Ακολούθησε βράβευση για όλους τους μαθητές με μετάλλια, επαίνους και στεφάνια ελιάς.
Ύστερα, τα παιδιά τραγούδησαν για τα 60 χρόνια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείο Ψυχικού ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική τής νηπιαγωγού τους κ. Μαρινάνσυ, η οποία τους συνόδευε με το αρμόνιο.
Ακολούθησε το κέρασμα που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά.
Μικροί και μεγάλοι απέδειξαν σε όλους πως η ευγενής άμιλλα και ο υγιής συναγωνισμός είναι πάντα ο μεγάλος νικητής.
Παιδιά, κοντά σας ζήσαμε κάτι όμορφο, κάτι μεγάλο, κάτι αληθινό!



Ανακοινώσεις Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού

Αναγγελίες Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού

Μάρτιος 2024
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 9 1 2
week 10 3 4 5 6 7 8 9
week 11 10 11 12 13 14 15 16
week 12 17 18 19 20 21 22 23
week 13 24 25 26 27 28 29 30
week 14 31