Εκτύπωση
Το απόγευμα τής Παρασκευής 13 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση των παιδιών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού.
Τα προνήπια και τα νήπια παρέλαβαν από την υπεύθυνη νηπιαγωγό τους τη βαλίτσα με τις εργασίες που είχαν κάνει κατά τη διάρκεια τής σχολικής χρονιάς, καθώς και το αναμνηστικό φοίτησής τους. Ένα δωράκι-έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές με υλικά για καλοκαιρινές εικαστικές δημιουργίες και ένα CD με υλικό από τις δραστηριότητες τού τμήματός τους. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, τα παιδιά αποχαιρέτισαν τις νηπιαγωγούς τους και αντάλλαξαν ευχές για "Καλό καλοκαίρι!".
Το ίδιο απόγευμα, γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση που είχε δημιουργηθεί στον χώρο τού Νηπιαγωγείου από έργα των παιδιών στο πλαίσιο τού πολιτιστικού προγράμματος «Ανιχνεύοντας τα πλαστικά στοιχεία στη ζωγραφική». Ακόμη, στην Αίθουσα Προβολών τού Νηπιαγωγείου προβλήθηκε παρουσίαση με φωτογραφίες από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά, καθώς και κολλάζ φωτογραφιών από τη σχολική ζωή.
Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί διασκέδασαν στους χώρους τού Νηπιαγωγείου τρώγοντας δροσερό παγωτό και ανταλλάσσοντας ευχές.