Εκτύπωση

Την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά με γέλια, χαμόγελα και παιχνίδια, έχοντας αψηφήσει όλες τις δυσκολίες που μπορεί να συνάντησαν τους προηγούμενους μήνες και κρατώντας μόνο τις καλές αναμνήσεις.

Τα παιδιά και όλο το προσωπικό τού Νηπιαγωγείου διασκέδασαν με παιχνίδια στις αυλές τού Σχολείου, αλλά και μέσα στις τάξεις. Κρυμμένοι καλοκαιρινοί θησαυροί, κυνηγητό, χαρούμενες φωνές, ανταλλαγή ευχών για ένα υπέροχο καλοκαίρι και αποχαιρετιστήριες ζωγραφιές για τους φίλους είναι κάποια από αυτά που συνέβησαν στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού τις δύο τελευταίες ημέρες τής σχολικής χρονιάς.

Οι συγκινητικές στιγμές όμως δεν έλειψαν ούτε από τις ψηφιακές τάξεις όπου και εκεί τα παιδιά έπαιξαν καλοκαιρινά ψηφιακά παιχνίδια, τραγούδησαν και χόρεψαν τραγούδια που αγάπησαν όλη τη σχολική χρονιά, αντάλλαξαν ευχές και θυμήθηκαν όμορφες στιγμές από τις μέρες τους στο Νηπιαγωγείο μέσα από φωτογραφικό υλικό επιλεγμένο από την νηπιαγωγό τού κάθε τμήματος.

Επίσης σε πολλά τμήματα, όπου υπήρξε η δυνατότητα, η ψηφιακή τάξη ενώθηκε για μία μοναδική και τόσο ξεχωριστή φορά με την πραγματική.

Τους μαθητές που βρίσκονταν στο σπίτι περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς οι νηπιαγωγοί τους συνδέθηκαν στην ψηφιακή τάξη έχοντας στο πλευρό τους όλους τους μαθητές που βρίσκονταν στο Νηπιαγωγείο.

Έτσι τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετιστούν όλοι μαζί, σαν μία ενωμένη ομάδα!

Στο τέλος τής ημέρας, κάθε μαθητής παρέλαβε με συγκίνηση από τη νηπιαγωγό του το βαλιτσάκι του με όλες τις εργασίες τής χρονιάς, αλλά και ένα αναμνηστικό έντυπο από το Νηπιαγωγείο, ένα «δωροβιβλίο» όπως το αποκάλεσαν τα παιδιά, στο οποίο είναι εκείνοι οι συγγραφείς και οι εικονογράφοι με τις δράσεις και τα έργα τους.