Εκτύπωση
 «Τής αγάπης θαύματα...» είναι ο τίτλος τής παράστασης που παρουσίασαν οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους. Η γιορτή παρουσιάστηκε στις 27 Μαΐου και στις 3 Ιουνίου 2011 στο Θέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων.

Της αγάπης θαύματαΜέσα από έναν κόσμο παραμυθιού, γεμάτο άλλοτε με ρεαλιστικές και άλλοτε με υπερρεαλιστικές φιγούρες ρόλων, με χορό και με πρωτότυπα τραγούδια γραμμένα ειδικά για την παράσταση, τα παιδιά ταξίδεψαν γονείς και εκπαιδευτικούς στο βασίλειο τού λαίμαργου βασιλιά με πρόθεση να μιλήσουν για τη διαφορετικότητα, αλλά και για την αγάπη που έχει τη δύναμη να γιατρεύει τις πληγές των ανθρώπων.

Ήταν ένα τρυφερό παραμύθι, εμπνευσμένο από το βιβλίο τής Α. Δρακοπούλου «Ο Λαίμαργος βασιλιάς», που τα παιδιά ζωντάνεψαν για τους θεατές με χιούμορ και πολλή ευαισθησία.

 



Τη θεατρική διασκευή, την προσαρμογή των κειμένων και τη σκηνοθεσία τού έργου ανέλαβε η κ. Φίλια Δενδρινού. Τις χορογραφίες τής παράστασης και τη διδασκαλία τής κίνησης είχε η κ. Σιμόνη Σταυροπούλου, ενώ τη σύνθεση των τραγουδιών και τη μουσική επιμέλεια τής παράστασης η κ. Τατιάνα Ζωγράφου.
Τη διδασκαλία των τραγουδιών ανέλαβαν οι κ. Τατιάνα Ζωγράφου και Χριστίνα Σαγροπούλου. Τα κοστούμια σχεδίασαν οι κ. Φίλια Δενδρινού και Σιμόνη Σταυροπούλου. Την ευθύνη τής σκηνογραφίας είχε η κ. Φίλια Δενδρινού σε συνεργασία με την ομάδα σκηνογραφίας από τις νηπιαγωγούς κ. Μαρία Ευθυμίου, Ναταλία Ηλιάδη, Ζωή Λουσίδου, Λουκία Μπατσόλα και Γιώτα Παππά.