Αρσάκεια Ιωαννίνων
Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, στις 10.20 ακριβώς, σε όλες τις τάξεις τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού αντήχησαν εμβατήρια, που καλούσαν όλους τους μαθητές στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Σχολείου, με σκοπό να παρακολουθήσουν την εορτή για τον Ευαγγελισμό τής Θεοτόκου και την εθνική επέτειο τής 25ης Μαρτίου.
Τα παιδιά των τμημάτων Π.1, Ν.2 και Ν.4 και οι νηπιαγωγοί τους, κ.Ελένη Φλεβάρη, Αγγελική Παλαιοκαστρίτου και  Ζαφείρα Ντούλη, αντίστοιχα, ήταν ήδη στα παρασκήνια, σαν σωστοί ηθοποιοί μέσα στο εθνικό και θρησκευτικό πνεύμα τής ημέρας, και περίμεναν με ανυπομονησία τους θεατές - συμμαθητές τους. Το συγκινητικό μήνυμα τού Ευαγγελισμού και ο αγώνας των Ελλήνων για απελευθέρωση ταξίδεψε με τραγούδια και εικόνες τους μικρούς μαθητές, που, μετά τη λήξη τής εορτής, παρήλασαν όλοι μαζί με ενθουσιασμό στους εξωτερικούς χώρους των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, ανεμίζοντας με υπερηφάνεια τα σημαιάκια τους.
Την Τρίτη 24 Μαρτίου τα παιδιά των τμημάτων Π.1, Ν.2 και Ν.4 παρουσίασαν για δεύτερη φορά την εορτή, που είχαν προετοιμάσει, στους γονείςτους, οι οποίοι τα χειροκρότησαν με ενθουσιασμό.