Αρσάκεια Ιωαννίνων
Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 οι μαθητές και το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού συναντήθηκαν όλοι μαζί στην αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου για να εορτάσουν την ελληνική Σημαία και την εθνική επέτειο τού ΟΧΙ.
Τα παιδιά των τμημάτων Ν.2 και Ν.4, με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους κ. Αγγελικής Παλαιοκαστρίτου και Ζαφείρας Ντούλη, αντίστοιχα, παρουσίασαν στα παιδιά των υπολοίπων τμημάτων τού Νηπιαγωγείου θεατρικά δρώμενα και τραγούδια, με σκοπό να κάνουν όλοι μαζί ένα ταξίδι στον χρόνο και να μάθουν πής δημιουργήθηκε και τι συμβολίζει η ελληνική Σημαία, καθώς και ποια ήταν τα συναισθήματα των Ελλήνων στα χρόνια τού πολέμου τού 1940. Μικροί και μεγάλοι θεατές, συγκινημένοι από το διαχρονικό μήνυμα τής ειρήνης, χειροκρότησαν με ενθουσιασμό και μετά τη λήξη τής εορτής οι μικροί μαθητές παρήλασαν όλοι με καμάρι στους εσωτερικούς χώρους τού Νηπιαγωγείου υπό τους ρυθμούς εμβατηρίων.
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 τα παιδιά των τμημάτων Ν.2 και Ν.4 παρουσίασαν την εορτή που είχαν προετοιμάσει στους γονείς τους, οι οποίοι τους χειροκρότησαν με ενθουσιασμό και καμάρι.