Αρσάκεια Ιωαννίνων
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 η Αίθουσα Εκδηλώσεων τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού γέμισε χρώματα. Οι μαθητές και οι νηπιαγωγοί όλων των τμημάτων πέρασαν με γιορτινή διάθεση στην αίθουσα Εκδηλώσεων τού Νηπιαγωγείου, όπου τα προνήπια τού τμήματος Π.1 και τα νήπια των τμημάτων Ν.2 και Ν.6, με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους κ. Γιώτας Κοσμοπούλου, Αγγελικής Παλαιοκαστρίτου και Ναταλίας Ηλιάδη, αντίστοιχα, είχαν προετοιμάσει γι’ αυτούς μια γιορτή γεμάτη χορό και τραγούδι καθώς έψαχναν να βρουν ποιο είναι το χρώμα εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στην αγάπη.
Οι μικροί ηθοποιοί καταχειροκροτήθηκαν και υποκλίθηκαν με χαμόγελα και όλοι συμφώνησαν πως στην αγάπη ταιριάζει καλύτερα το κόκκινο! Το κόκκινο είναι άλλωστε και το αγαπημένο χρώμα τού Άγιου Βασίλη, που και εφέτος επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο, μοίρασε ευχές, χάρισε δώρα σε κάθε τμήμα και ανανέωσε το ραντεβού του με τα παιδιά για την ημέρα τής Πρωτοχρονιάς.
Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, τα παιδιά των τριών τμημάτων παρουσίασαν τη χριστουγεννιάτικη εορτή στους γονείς τους.