Αρσάκεια Ιωαννίνων
Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού υποδέχθηκε με χαρά και υπερηφάνεια γονείς και παιδιά σε ένα γιορτινό απόγευμα από το οποίο δεν έλειψαν οι ευχές, τα δώρα, αλλά και οι αγκαλιές και οι λιχουδιές.
Το απόγευμα τής Πέμπτης 15 Ιουνίου 2017, τα νήπια -απόφοιτοι πια- αποχαιρέτησαν το Νηπιαγωγείο και έβαλαν πλώρη για το Δημοτικό, ενώ τα προνήπια ήταν πια γεμάτα εμπειρίες αλλά και προσδοκίες για την επόμενη χρονιά τους ως νήπια.
Δύο από τις αίθουσες τού Νηπιαγωγείου μεταμορφώθηκαν σε γκαλερί, όπου γονείς και μαθητές μπορούσαν να θαυμάσουν τα έργα που φιλοτέχνησαν εφέτος τα προνήπια και τα νήπια στο Πρόγραμμα Εικαστικής Αγωγής με τίτλο: «Διαβάζοντας ένα… έργο τέχνης», αλλά και τα έργα των παιδιών που δημιούργησαν τα παιδιά με αφορμή τους ρόλους που είχαν στην εορτή λήξης τού σχολικού έτους.
Παρέα με τους φίλους τους, στην αυλή τού Νηπιαγωγείου, μεγάλοι και μικροί μπορούσαν να απολαύσουν δροσερό παγωτό σε διάφορες γεύσεις.
Οι νηπιαγωγοί με ιδιαίτερη συγκίνηση έδωσαν σε κάθε παιδί από ένα βαλιτσάκι με όλες τις δημιουργίες τους από την εφετινή χρονιά, πάνω στο οποίο υπήρχε ένα καλοκαιρινό στολίδι σαν μικρή τελευταία ανάμνηση των όμορφων στιγμών που έζησαν στο Νηπιαγωγείο. Επίσης, τα προνήπια πήραν ως αναμνηστικό δώρο από το Νηπιαγωγείο ένα μπλοκ ζωγραφικής και ένα σετ ξυλομπογιές για όμορφες καλοκαιρινές δημιουργίες, ενώ τα νήπια πήραν από τις νηπιαγωγούς τους και όλο το προσωπικό τού Νηπιαγωγείου ένα μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια και γόμα.
Οι ευχές όλων αμέτρητες για «Καλό καλοκαίρι» και «Καλή σταδιοδρομία».