Εκτύπωση

Όπως κάθε χρόνο την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 το Θέατρο τής Κούκλας τού Τάκη Σαρρή ήταν στην ώρα του στο ραντεβού με τους μικρούς μαθητές στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού. Τα προνήπια και τα νήπια παρακολούθησαν εφέτος την παράσταση «Ο Ευτικός και το χαμένο χαμόγελο».

Πρόκειται για την τρυφερή ιστορία ενός κουκλομάστορα, τού Ευτικού, που επισκευάζει όλα εκτός από ραγισμένες καρδιές. Στην προσπάθεια του να δώσει πίσω το χαμένο χαμόγελο σε ένα μικρό λιονταράκι, που ανήκει σε μια γλυκιά κουκλίτσα, ο Ευτικός περνά πολλές περιπέτειες.

|Στο τέλος όμως τα καταφέρνει και έτσι χαρίζει χαμόγελο και στο λιονταράκι, αλλά και στη μικρή κούκλα. Οι κούκλες, αλλά και τα παιδιά συμφώνησαν πως ο Ευτικός τελικά φτιάχνει ακόμα και ραγισμένες καρδιές, αφού η λυπημένη καρδιά τής κουκλίτσας γιατρεύτηκε όταν είδε και πάλι το λιονταράκι της να χαμογελάει.

Τα παιδιά διασκέδασαν, εντυπωσιάστηκαν και έμειναν συνεπαρμένα από την παράσταση, χειροκροτώντας ασταμάτητα και κάνοντας αμέτρητες ερωτήσεις στους κουκλοπαίκτες για την τέχνη τους. Φεύγοντας υποσχέθηκαν στον κ. Τάκη Σαρρή πως θα επισκεφτούν το Θέατρο Κούκλας για να παρακολουθήσουν και άλλες παραστάσεις.