Εκτύπωση

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, αλλά και οι νηπιαγωγοί τους, δεν πτοούνται από την αναστολή λειτουργίας των σχολείων που συνεχίζεται.

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, προσφοράς και ελπίδας, και μπορούν να μας βρουν παντού, ακριβώς όπως και ο Άγιος Βασίλης.

Γι’ αυτό και οι εορταστικές δράσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν από καμία ψηφιακή τάξη τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού.

Προνήπια και νήπια κάθε ημέρα είχαν και μια ξεχωριστή αποστολή... 

Μέσα στις ψηφιακές τους τάξεις μαγείρεψαν χριστουγεννιάτικες νοστιμιές, στόλισαν τα ψηφιακά τους χριστουγεννιάτικα δέντρα με τα αγαπημένα τους στολίδια, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, έπαιξαν παιχνίδια με γράμματα και αριθμούς, διάβασαν εορταστικές ιστορίες, μεταμφιέστηκαν, έγιναν συγγραφείς των δικών τους ιστοριών, τραγούδησαν και χόρεψαν, έμαθαν παραδοσιακά κάλαντα και τα ήθη και έθιμα τού τόπου μας, έγραψαν γράμματα στον Αϊ Βασίλη και ταξίδεψαν στο χωριό του, ακόμη και ψηφοφορία έκαναν...

Έτσι, με πολλή υπομονή και καλή θέληση από μαθητές, γονείς και νηπιαγωγούς, το χριστουγεννιάτικο πνεύμα κατάφερε να τρυπώσει και φέτος στις καρδιές όλων μας!