Εκτύπωση

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021. Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχτεί, σε μια δεύτερη «πρώτη» μέρα, τους μαθητές του!

Οι νηπιαγωγοί, το προσωπικό τού Νηπιαγωγείου αλλά και οι μαθητές ανυπομονούσαν γι’ αυτήν την μέρα, καθώς μετά από αρκετές εβδομάδες  εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είχε λείψει σε όλους η δια ζώσης επικοινωνία, τα χαμογελαστά βλέμματα, τα γέλια, και είχε ενταθεί η ανάγκη για αλληλεπίδραση.

Έτσι λοιπόν με ασφάλεια και τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και προστασίας, στις 11 Ιανουαρίου 2021 οι σχολικοί διάδρομοι γέμισαν και πάλι με γλυκές φωνές και ευχές για καλή χρονιά που θύμιζαν μεγάλες αγκαλιές.

Τα παιδιά μοιράστηκαν τα νέα τους, έπαιξαν με απερίγραπτη χαρά, χόρεψαν και πέρασαν τη δεύτερη «πρώτη» ημέρα τους στο Νηπιαγωγείο σαν να ήταν μια μεγάλη γιορτή!

Καθώς οι μαθητές ανταποκρίθηκαν τόσο θερμά το διάστημα τής τηλεκπαίδευσης σε ό,τι κι αν τους ζητήθηκε, οι νηπιαγωγοί θεώρησαν πως τους άξιζε ένας έπαινος. Ένα βραβείο για την υπομονή και την επιμονή τους...

Φεύγοντας, λοιπόν, το μεσημέρι φόρεσαν καπέλα-βραβεία που χρωμάτισαν οι ίδιοι, κράτησαν υπερήφανα τους επαίνους τους και δήλωσαν πως ανυπομονούσαν να έρθουν στο αγαπημένο τους Σχολείο και την επόμενη ημέρα και κάθε ημέρα!