Εκτύπωση

Όλη η εβδομάδα τής επιστροφής των μαθητών από τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού ήταν γιορτινή.

Τα νέα και οι συζητήσεις δεν είχαν τελειωμό, καθώς τα παιδιά δεν επέστρεφαν στο νηπιαγωγείο μόνο μετά από λίγες ημέρες διακοπών, αλλά και από ένα μεγάλο διάστημα που χρειάστηκε να μείνουν σπίτι για την ασφάλειά τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά νέα που είχαν να μοιραστούν, όμως, ήταν σε ποιον έτυχε το φλουρί στη βασιλόπιτα που έκοψαν με τις οικογένειές τους!

Κάποιοι στάθηκαν τυχεροί, κάποιοι όχι και κάποιοι άλλοι θεώρησαν, πολύ σοφά, τύχη το γεγονός πως ήταν πεντανόστιμη η βασιλόπιτα τους... 

Μαθητές και νηπιαγωγοί, λοιπόν, ήταν ενθουσιασμένοι όταν την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 έκοψαν τις βασιλόπιές τους, μια για κάθε τμήμα.

Τα κομμάτια μοιράστηκαν προσεκτικά, το κάθε ένα σε δική του συσκευασία, και οι μαθητές με ανυπομονησία έψαξαν για το τυχερό φλουρί, που μάλιστα θα είχε ως αναμνηστικό δώρο ένα βιβλίο. 

Τον τυχερό σε κάθε βασιλόπιτα τον χειροκρότησαν με ενθουσιασμό οι συμμαθητές του, πιστεύοντας πως η τύχη του και η χαρά του είναι τύχη και χαρά όλης τής αγαπημένης του ομάδας!