Αρσάκεια Ιωαννίνων

Μια ακόμη σχολική χρονιά τελείωσε με γέλια και χαρούμενες φωνές, αφού τα προνήπια, τα νήπια και το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού δεν πτοούνται ούτε από τις δυσκολίες ούτε από τα καιρικά φαινόμενα.

Έτσι, μια τέτοια απαιτητική χρονιά δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί παρά με καλή διάθεση, τραγούδιαχορούς και παιχνίδια.

Την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 οι μαθητές βρέθηκαν στην εσωτερική αυλή τού Νηπιαγωγείου και διασκέδασαν παίζοντας.

Ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα προσπαθώντας να κάνουν τις πιο μεγάλες σαπουνόφουσκες που μπορούσαν! Τα γέλια τους αντήχησαν σε όλο το Σχολείο!

Τα παιδιά με τις νηπιαγωγούς τους, αλλά και κατά την διάρκεια τής πρωινής και τής μεσημβρινής απασχόλησης, έπαιξαν ποικίλα παιχνίδια, όπως κρυμμένους θησαυρούς, μπόουλινγκ, ψαρέματα κ.ά.

Δεν έλειψαν τα κεράσματα, οι χοροί, τα τραγούδια, τα γλυκά βλέμματα αντί σφιχτών αγκαλιών, τα ζεστά λόγια αγάπης και οι θερμές ευχές για καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο!

Στο τέλος τής ημέρας κάθε παιδί παρέλαβε με συγκίνηση από την νηπιαγωγό του το βαλιτσάκι του με όλες τις εργασίες τής χρονιάς, αλλά και ένα αναμνηστικό έντυπο από το Νηπιαγωγείο με τις δράσεις και τα έργα των παιδιών.

Αποχαιρετώντας τους μαθητές τους οι νηπιαγωγοί βράβευσαν κάθε παιδί ξεχωριστά με το βραβείο τηλεκπαίδευσης, για την εξαιρετική ανταπόκριση όλων τους στα διαδικτυακά μαθήματα.