Εκτύπωση

Από την αρχή τού Δεκεμβρίου, τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού έχουν μπει για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Ανάμεσα σε όλες τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητές τους δεν ξέχασαν να προετοιμάσουν με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους τις πιο φανταστικές χριστουγεννιάτικες εορτές. 

Έτσι λοιπόν την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 οι μικροί μαθητές κάθε τμήματος παρουσίασαν με πολύ κέφι στους συμμαθητές, στη Διευθύντρια και στο προσωπικό τού Νηπιαγωγείου τις πιο κεφάτες χριστουγεννιάτικες εορτές γεμάτες χορό, τραγούδια και δρώμενα σχετικά με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Χειροκροτήματα και επευφημίες ακούγονταν συνεχώς στους διαδρόμους και τις δύο ημέρες των εορτών και, όπως φαίνεται, έφτασαν μέχρι τα αυτιά τού Αϊ-Βασίλη, καθώς έστειλε σε κάθε τμήμα για συγχαρητήρια από ένα δώρο! Τα παιδιά ξετρελάθηκαν και έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας!

Άλλωστε η προετοιμασία και παρουσίαση των σχολικών εορτών, πέραν των παιδαγωγικών στόχων, έχουν πάντα κύριο μέλημα τη χαρά των ίδιων των παιδιών, και έπειτα όλων εμάς που απολαμβάνουμε να τα βλέπουμε χαρούμενα κι ευτυχισμένα!