Εκτύπωση

Τα προνήπια και τα νήπια, αλλά και όλο το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, έλαμπαν από χαρά!

Μετά από αρκετό καιρό είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν όλοι μαζί την Ελληνική Σημαία και την εθνική επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου 1940, στον χώρο εκδηλώσεων τού Νηπιαγωγείου.

Τα παιδιά τού τμήματος προνηπίων Π.1 και τού τμήματος νηπίων Ν.5, μαζί με τις υπεύθυνες Νηπιαγωγούς τους κ. Κωνσταντίνα Πέτσικα και Ναταλία Ηλιάδη, αντίστοιχα, για την ξεχωριστή αυτή επέτειο προετοίμασαν και παρουσίασαν μια συγκινητική εορτή γεμάτη δρώμενα και τραγούδια, που θύμισε σε όλους τους αγώνες των Ελλήνων, τη σημασία και τους συμβολισμούς τής Ελληνικής Σημαίας, αλλά και το ουσιαστικό μήνυμα τής ειρήνης και τής ενότητας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τμημάτων τού Νηπιαγωγείου, ντυμένοι με τα καλά τους, χειροκρότησαν θερμά τους συμμαθητές τους και στη συνέχεια με υπερηφάνεια παρήλασαν στους εξωτερικούς χώρους των Σχολείων Ψυχικού, με τους γονείς και τους συγγενείς, αλλά και τα παιδιά των Αρσακείων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων Ψυχικού, να τους χειροκροτούν με ενθουσιασμό!

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 τα παιδιά των τμημάτων Π.1 και Ν.5 παρουσίασαν την εορτή που είχαν ετοιμάσει στους γονείς τους.