Εκτύπωση

Οι μικροί μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού περίμεναν με χαρά να φτάσει η 21η Δεκεμβρίου 2022, ώστε να συναντηθούν όλοι μαζί, προνήπια και νήπια, μεγάλοι και μικροί, ηθοποιοί και θεατές, και να εορτάσουν μαζί με μια αξέχαστη θεατρική παράσταση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Τα προνήπια τού τμήματος Π.3 και τα νήπια των τμημάτων Ν.3 και Ν.4 μαζί με τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς τους κ. Έφη Μπογάτσα, Ζαφείρα Ντούλη και Γιώτα Παππά, αντίστοιχα, προετοίμασαν και παρουσίασαν δρώμενα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στόχος των μικρών ηθοποιών ήταν να αναζητήσουν το ιδανικό τραγούδι για να τραγουδήσουν στον Άγιο Βασίλη, προσκαλώντας τον στην παρέα τους. Μέσα από τα γεμάτα φαντασία δρώμενα, τα παιδιά κατάφεραν να μεταφέρουν το μήνυμα τής αγάπης που σε όλους θυμίζει η γέννηση τού Ιησού Χριστού, αλλά και το μήνυμα τής χαράς και τής προσφοράς που θυμίζουν οι ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά.
Τα παιδιά όλων των τμημάτων τού Νηπιαγωγείου, στην εορταστική αυτή συνάντηση, τραγούδησαν, διασκέδασαν, χειροκρότησαν και ευχήθηκαν "καλές γιορτές" τόσο δυνατά που πραγματικά τους άκουσε ο Άγιος Βασίλης και έφτασε γεμάτος δώρα!
Η γιορτινή ημέρα ολοκληρώθηκε με επευφημίες, χειροκροτήματα, χαμόγελα και άλλες πολλές ευχές! Την ίδια ημέρα, οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τμημάτων πήραν στο σπίτι τους τη χριστουγεννιάτικη κάρτα και το στολίδι που είχαν κατασκευάσει,
Την επόμενη ημέρα, 22 Δεκεμβρίου 2022, τα παιδιά των τμημάτων Π.3, Ν.3 και Ν.4 παρουσίασαν στους γονείς τους την εορτή που είχαν προετοίμασει.