Αρσάκεια Ιωαννίνων

Η διασχολική ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών των Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού, με προπονητή τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Κώστα Μαρούλη, συμμετείχε σε σχολικούς αγώνες καλαθοσφαίρισης στο πρωτάθλημα ΑΣΙΣ και διακρίθηκε, κατακτώντας τη 2η θέση.

Στη διασχολική ομάδα συμμετείχαν οι μαθήτριες τής Β΄τάξης τού Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού Έλενα Γιαννοπούλου και Λήδα Γιέφτιτς. Οι μαθήτριες αγωνίστηκαν με δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα και ξεχώρισαν, όχι μόνο για την αθλητική τους δεινότητα αλλά και το αγωνιστικό ήθος που επέδειξαν.

Παράλληλα, η διασχολική ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών των Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού, με προπονητή τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Μάκη Κάτσικα, διακρίθηκε στους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα ΑΣΙΣ κατακτώντας την 4η θέση.

Στη διασχολική ομάδα συμμετείχαν οι μαθητές τής Β΄ τάξης τού Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού Χρύσανθος Νάσης και Δημήτρης Σίδερης. Οι μαθητές-αθλητές τού Σχολείου ξεχώρισαν για το αθλητικό πνεύμα τους.

Η συμμετοχή στους διασχολικούς αγώνες ενθαρρύνεται από το Σχολείο προκειμένου να καλλιεργηθεί ο συναγωνισμός, η στοχοπροσήλωση και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.