Εκτύπωση
Στο πλαίσιο τού προγράμματος επιχειρηματικότητας, μαθητές τής Β΄1 τάξεως τού Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού (Κλασικού), συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια κ. M. Μπενέκου, επισκέφθηκαν στις 16 Φεβρουαρίου 2017 τις εγκαταστάσεις τής εταιρείας APIVITA, στο Μαρκόπουλο.
Τα παιδιά υποδέχθηκε ο Διευθυντής Παραγωγής, ο οποίος τα ξενάγησε στο βιοκλιματικό εργοστάσιο, συζήτησε μαζί τους για την εκμετάλλευση των ενεργειογόνων προϊόντων τής μέλισσας και τους εξήγησε πώς και γιατί η ανάδειξη γνήσιων ελληνικών αγαθών, όπως είναι ο δίκταμος και η μαστίχα, καθιστούν την APIVITA προεξέχουσα εταιρεία στον τομέα των φυτικών καλλυντικών και προϊόντων.
Οι επίδοξοι επιχειρηματίες, ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη και τη γνωριμία με τον κόσμο των επιχειρήσεων, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την παραγωγική Ελλάδα που πρωτοπορεί, ξεχωρίζει και καινοτομεί.
Οι μαθητές που επισκέφθηκαν την APIVITA είναι οι: Αδαμοπούλου Π., Αλεβυζάκης Σ., Αντωνοπούλου Μ.- Χ., Αργυροηλιοπούλου Χ., Βερβεσός Κ., Διγενή Η., Ζαλώνη Ε., Καϊσαρλής Α.- Λ., Καλαντζής Ν., Κερκουλάς Σ., Λελεδάκη Ε.- Ε., Μαγκλάρα Α., Μαρινάκη Α., Νικολάου Μ., Πανδή Ά., Παπαδοπούλου Μ., Πετρούτσος Ν., Πολυμεροπούλου Α., Σάββα Γ., Σταματιάδου Κ.- Ε., Ταλφανίδου Α.- Π., Τούτουζα Ε., Χάντζιου Μ.- Αιμ., Χρυσανθακοπούλου Α.-Ζ.
Υπεύθυνες τού προγράμματος είναι η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Μ. Θεοδωρέλου, Φιλόλογος και η καθηγήτρια Πολιτικών και Νομικών Επιστημών κ. Δ. Χατζηαγγελάκη.