Αρσάκεια Ιωαννίνων
Ομάδα μαθητών τού Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού (Κλασικού) συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Έντεχνου και Ρητορικού Λόγου στην Αγγλική Γλώσσα (Panhellenic Forensics Tournament 2017) ,που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 16 μέχρι και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη.
Οι μαθητές που έλαβαν μέρος ήταν οι: Κερκουλάς Στέφανος, Μαρινάκη Αΐντα, Πολυμεροπούλου Αλεξάνδρα, με την πολύτιμη διδασκαλία και καθοδήγηση τής κ. Μαρίας Δημητροπούλου. υπεύθυνης τού ATS Forensics Club, η οποία και συνόδευσε τους μαθητές μαζί με τον κ. Αθανάσιο Δημάκη, καθηγητή Αγγλικής Γλώσσας.

Η μαθήτρια Αΐντα Μαρινάκη έγραψε για την εμπειρία της:
"PFA Tournament 2017
Το Panhellenic Forensics Association Tournament ήταν μια μοναδική ευκαιρία για να ασκηθώ στον ρητορικό λόγο, να προσεγγίσω από πολλές οπτικές ποικίλα ενδιαφέροντα θέματα τα οποία κλήθηκα να επεξεργαστώ σε συνεργασία με άλλους μαθητές. Μολονότι έχω λάβει μέρος σε πολλούς ρητορικούς αγώνες, κάθε φορά που ανεβαίνω στο βήμα για να επιχειρηματολογήσω γύρω από κάποιο θέμα θεωρώ πως βελτιώνομαι ως ομιλήτρια και επιβεβαιώνομαι για την ορθότητα τής επιλογής μου να σπουδάσω νομικά και να ασκήσω το επάγγελμα τού δικηγόρου. Σε όσους ρητορικούς αγώνες και αν συμμετάσχω στο μέλλον και όσο και αν καλλιεργήσω τον λόγο μου δεν θα μπορέσω ποτέ να βρω τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσω πόσο σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες έχω αποκομίσει από την ενασχόλησή μου με το debate."