Εκτύπωση
Απόλυτη επιτυχία των μαθητών μας στις εξετάσεις Pet for Schools!
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά όλοι οι μαθητές τού Αγγλικού Τμήματος τής Στ’ τάξης τού Σχολείου μας πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις για το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β1 (P.E.T. for Schools) τού Πανεπιστημίου Cambridge! Μάλιστα οκτώ από τους συμμετέχοντες μαθητές κατέκτησαν υψηλή βαθμολογία ανάλογη τού Β2 τού Πανεπιστημίου Cambridge, σύμφωνα με τον δείκτη CEFR (Common European Framework of Reference for Languages). Η επιτυχία αυτή μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, καθώς πρόκειται για ένα επίπεδο απαιτητικό σε σχέση με τη νεαρή ηλικία των μαθητών.
Οι εξετάσεις διεξήχθησαν στο Σχολείο μας, το οποίο λειτούργησε ως επίσημο εξεταστικό κέντρο τού φορέα British Council Greece για την Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή, με ασφάλεια και σύμφωνα με όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

100% επιτυχία των μαθητών μας και στις εξετάσεις DELF A1 Junior
Απόλυτη επιτυχία είχαν οι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Σχολείου μας στις εξετάσεις γαλλικής γλώσσας DELF A1 Junior που διοργανώθηκαν από το Institut français de Grèce - Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Τη δύσκολη και ιδιαίτερη αυτή σχολική χρονιά που πέρασε και κάτω από ιδιαίτερες μαθησιακές συνθήκες, η πρώτη φορά που συμμετείχε το Γαλλικό Τμήμα τού Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων στις εν λόγω εξετάσεις στέφθηκε με επιτυχία για όλους τους μαθητές μας.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στο Τμήμα Αγγλικής και στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας που συνεχίζουν τη δυναμική τους πορεία! Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Σχολείο μας!