Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία έχει καθιερώσει τον θεσμό των υποτροφιών για μαθητές της, με σκοπό να καταστεί δυνατή η φοίτηση στα Αρσάκεια σε παιδιά με καλή σχολική επίδοση από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία έχει καθιερώσει τον θεσμό των υποτροφιών στους μαθητές της, με σκοπό να καταστεί δυνατή η φοίτηση στα Αρσάκεια σε παιδιά με καλή σχολική επίδοση από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο κύκλος των πέντε παραστάσεων τού έργου Ένα ταξίδι στη Λιλιπούπολη που εγκαινίασε τον Χριστουγεννιάτικο Κύκλο εκδηλώσεων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Οι 10.000 θεατές που κατέκλυσαν την Αίθουσα "Χρήστος Λαμπράκης" στις 30 Νοεμβρίου, την 1η και στις 2 Δεκεμβρίου 2012 απόλαυσαν μια υπερπαραγωγή που ανέβασε στη σκηνή πάνω από 140 παιδιά και δεκάδες μουσικούς, για να ξαναζωντανέψουν τους ήρωες τής αγαπημένης πολιτείας που δεν χάθηκε ποτέ από τον χάρτη. 

 Μουσική εκδἠλωση με αποσπάσματα από τη δουλειά του πάνω στις δύο κλασικές κωμωδίες τού Αριστοφάνη «Αχαρνής»και «Πλούτος παρουσίασε ο Διονύσης Σαββόπουλος στις 3 και 4 Μαΐου 2012, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης υπέρ τού Ταμείου Yποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων.

 Σημαντική ενίσχυση τού Ταμείου Υποτροφιών

Τη δουλειά του πάνω στις δύο κλασικές κωμωδίες τού Αριστοφάνη «Αχαρνής» και «Πλούτος» παρουσίασε ο Διονύσης Σαββόπουλος στις 25 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με τη συνοδεία ορχήστρας, χορευτών, τραγουδιστών καθώς και τού Μουσικού Ομίλου των Αρσακείων Σχολείων, στον οποίο συμμετείχαν 200 μαθητές όλων των βαθμίδων.