Εκτύπωση

400 και πλέον μαθητές από δημόσια σχολεία της Αθήνας, της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων συμμετείχαν  σε γραπτές εξετάσεις στη Νέα Ελληνική Γλώσσα και στα Μαθηματικά για τη χορήγηση Υποτροφιών Αριστείας των Αρσακείων Σχολείων την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν μαθητές που επιθυμούν να λάβουν υποτροφία προκειμένου να φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου και στην Α΄ Λυκείου των Αρσακείων Σχολείων. Οι επιτυχόντες θα έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν με πλήρη απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής διδάκτρων σε ένα από τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία της προτίμησής τους.

arsakeio psychikou


Με τη χορήγηση των Υποτροφιών Αριστείας η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε μαθητές δημοσίων σχολείων με ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις να ενσωματωθούν στην αρσακειακή οικογένεια, τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική οικογένεια στην Ελλάδα,  και να μετάσχουν της ποιοτικής επιστημονικής γνώσης και του δημιουργικού πολιτιστικού περιβάλλοντος που απολαμβάνουν ήδη οι μαθητές που φοιτούν στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία.

Η μεγάλη συμμετοχή των μαθητών στις εξετάσεις αποτελεί απόδειξη του υψηλού ενδιαφέροντος των γονέων, οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στα παιδιά τους την ουσιαστική και υψηλού επιπέδου αγωγή και εκπαίδευση που παρέχουν επί 183 χρόνια τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία.

Οι Υποτροφίες Αριστείας για το σχολ. έτος 2019-20 χορηγήθηκαν στους ακόλουθους μαθητές:

Για τα Γυμνάσια (αλφαβητικά):

Ναταλία Δρυμούση

Άγγελος Οικονομόπουλος

Κωνσταντίνα Παπαγιωτίδη

Σταυρούλα Παπαδοπούλου

Απόστολος Πασκαλής

Μακρίνα Σαββουλίδου

Για τα Λύκεια (αλφαβητικά):

Σοφία Βασιλάτου

Ορέστης Κουρουνάκης

Κυριακή Μακαρίου

Μυρσίνη Σπύρου

Χάρις Φαρεκζή

Μαρία Φελλουζή

Δημήτριος Χριστοδουλόπουλος

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους!