Εκτύπωση

Το Σάββατο   ολοκληρώθηκαν, στις αθλητικές εγκαταστάσεις τής Σχολής Μωραϊτη, οι αγώνες πετοσφαίρισης ΑΣΙΣ 2022-2323 για μαθητές δημοτικών σχολείων 

Τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Δημοτικά Σχολεία Εκάλης εκπροσωπήθηκαν με επιτυχία από ομάδες μαθητών και μαθητριών και από τα τρία Δημοτικά. Οι μαθητές επέδειξαν αγωνιστικότητα και πειθαρχεία στις αρχές τού παιχνιδιού και συμμετείχαν στο πλαίσιο τού αθλητικού πνεύματος και τής ευγενούς άμιλλας.

Τα αποτελέσματα και η γενικότερη εικόνα των παιδιών δικαίωσαν τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν στις προπονήσεις, σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Στην ομάδα μαθητριών συμμετείχαν οι μαθήτριες τής Στ΄ τάξης: Κουδούνη Κατερίνα, Κυριακίδη Άννα, Μπελλάρα Κωνσταντίνα, Αρκουμάνη Ευφροσύνη-Ουρανία, Ανδρεάδη Μαριάννα. Από την Ε΄ τάξη έλαβαν μέρος οι: Σπαγαδώρου Αιμιλία, Παπαδοπούλου Τατιανή, Κιαρτάνου Δήμητρα και Τουτούζη Μυρτώ.

Η ομάδα των μαθητών αποτελείτο από τους: Ντούση Φίλιππο, Αγάθο Ανδρέα, Μιχαηλίδη Αλέξανδρο, Μιχαηλίδη Χαρίτωνα-Ιωάννη, Βασιλόπουλο Ιωάννη και Σαλαβό Χρήστο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και την προπονήτρια και συνοδό τής ομάδας στους αγώνες καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Μαρία Χρυσικοπούλου.