Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Μουσείο Συναισθημάτων - Ε΄ τάξη
Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 οι μαθητές τής Ε΄ τάξης τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα τού Μουσείου Συναισθημάτων «Γειά σου κύριε Φόβε».
To Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας είναι ένα διεθνώς μοναδικό διαδραστικό μουσείο, που χρησιμοποιεί τα εκθέματά του και το παιχνίδι για να ενθαρρύνει τα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να κατανοήσουν τον κόσμο των συναισθημάτων.
Όταν είμαστε παιδιά, στο ξεκίνημα τής ζωής μας, μπερδευόμαστε έντονα με τα συναισθήματά μας και νιώθουμε την ανάγκη να κατανοήσουμε τον ευατό μας και τον κόσμο γύρω μας για να βρούμε το δικό μας νόημα στη ζωή.
Όλες οι δραστηριότητες τού μουσείου βασίζονται, λοιπόν, στην αναγνώριση τής ανεκτίμητης αξίας που έχει η συναισθηματική αυτή καλλιέργεια τού ανθρώπου για την εξέλιξή του. Ενθαρρύνοντας τα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να κατανοήσουν τον κόσμο των συναισθημάτων, τα βοηθάμε να αναπτυχθούν σε δημιουργικούς και ευτυχισμένους ενήλικες με θέληση για τη ζωή και τις προκλήσεις της.