Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (προνήπια)

Τα προνήπια των τμημάτων των νηπιαγωγών κ. Κωνσταντίνας Καλιαρντά (Α΄Π1) και Αθηνάς Κακαγιάννη (Γ΄Π1) των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης θα επισκεφθούν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, στον χώρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014.
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο τού προγράμματος Μουσειακής Αγωγής, που υλοποιείται στα Νηπιαγωγεία το τρέχον σχολικό έτος.
Η συμμετοχή κάθε παιδιού στην επίσκεψη είναι 4 €, τα οποία θα φέρουν μαζί με τη δήλωση συμμετοχής που θα λάβουν οι γονείς με το παιδί τους με την ένδειξη επιθυμώ, μέχρι και τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου. Εάν κάποιο παιδί δεν συμμετάσχει στην επίσκεψη αυτή, παρακαλούνται οι γονείς να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με την ένδειξη δεν επιθυμώ.
Παράκληση τις ημέρες των επισκέψεων τα παιδιά που έρχονται στο Νηπιαγωγείο με ιδιωτικό μέσο (Ι.Χ) να έχουν προσέλθει στο Σχολείο μέχρι τις 9.00 π.μ., προκειμένου να μην καθυστερήσει η αναχώρηση των σχολικών λεωφορείων για την επίσκεψη.