Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Ταξίδι στην Πρωινοχώρα (νήπια)

Τα νήπια των τμημάτων Α΄Ν1, Β΄Ν1 και Γ΄Ν1 των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα», την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στον χώρο των Νηπιαγωγείων. Το ίδιο πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν τα νήπια των τμημάτων Δ΄Ν1 και Δ΄Ν2 την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.
Το πρόγραμμα, το οποίο θα παρουσιάσουν εξειδικευμένες σύμβουλοι τού Κέντρου Ενημέρωσης τής εταιρείας ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.,  έχει στόχο την ενημέρωση των μικρών παιδιών για θέματα ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. Πρόκειται για μια διαδραστική αφήγηση τής ιστορίας «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα», μέσω τής οποίας τα παιδιά μαθαίνουν πώς ένα υγιεινό και ισορροπημένο πρωινό προσφέρει την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να ξεκινήσουν σωστά την ημέρα τους. Μετά το τέλος τής αφήγησης, τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά σε σειρά δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το περιεχόμενο τής ιστορίας.
Στόχοι τής αφήγησης τού παραμυθιού και των δραστηριοτήτων είναι η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία αλλά και η ανάπτυξη δεξιοτήτων (ομαδικότητα, δημιουργική σκέψη, παρακίνηση, συμμετοχή, συνεργασία).
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.