Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Δεύτερη συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών και Πράξη Αγάπης

Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση των γονέων των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Εκάλης με τις νηπιαγωγούς των παιδιών τους, από τις 15:45 έως τις 18:45 για τους γονείς των νηπίων και από τις 15:45 έως τις 17:45 για τους γονείς των προνηπίων.
Για να αποφευχθεί η μεγάλη αναμονή και για να μπορέσουν να συζητήσουν με τη νηπιαγωγό τού παιδιού τους, παρακαλούνται οι γονείς να έρθουν στο Νηπιαγωγείο τη συγκεκριμένη ώρα που θα τους οριστεί.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εφετινή Πράξη Αγάπης των Χριστουγέννων θα διατεθούν:
-στη UNICEF (τηλεμαραθώνιο αγάπης και εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σχολεία Υπερασπιστές των παιδιών»),
-στο «Μέλλον», σύλλογο ατόμων με γενετικά προβλήματα
-στην «Αγκαλιά», σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού.
Τα παιδιά των Νηπιαγωγείων θα ενισχύσουν την προσπάθεια και τους στόχους των παραπάνω συλλόγων φιλοτεχνώντας ημερολόγια, ως προσφορά Αγάπης. Τα ημερολόγια αυτά θα εκτεθούν, μέσα σε κάθε τμήμα (κάθε παιδί θα έχει φτιάξει το δικό του ημερολόγιο) τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα συνάντησης γονέων και νηπιαγωγών. Έτσι οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το ημερολόγιο τού παιδιού τους, προσφέροντας χρηματικό ποσό κατά την κρίση τους.
Όσοι γονείς δεν μπορούν να έρθουν στη συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών και θέλουν να συμμετάσχουν στην Πράξη Αγάπης, μπορούν να αγοράσουν το ημερολόγιο στέλνοντας στο Νηπιαγωγείο το χρηματικό ποσό που επιθυμούν με το παιδί τους έως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα πρέπει να σταλούν μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο, πάνω στον οποίο θα είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο τού παιδιού.