Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Παράσταση κουκλοθέατρου (νήπια και τα προνήπια)
Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 τα νήπια και τα προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης θα παρακολουθήσουν, στον χώρο τού Σχολείου, την παράσταση κουκλοθέατρου «Ο Ευτικός και το χαμένο χαμόγελο» από το Θέατρο τής Κούκλας τού Τάκη Σαρρή.
Πρόκειται για ένα έργο που παρουσιάζει και συζητάει με τα παιδιά μεγάλες αλήθειες για τη ζωή και για την τέχνη μέσα από το κουκλοθέατρο, όπως ένας παππούς συζητάει με τα εγγόνια του. Τον ρόλο τού παππού αναλαμβάνει ένας περιπλανώμενος κουκλοπαίκτης και κατασκευαστής παιχνιδιών. Ο Τάκης Σαρρής στον ρόλο τού κουκλοπαίκτη με λόγια απλά και δράσεις ευφάνταστες ξετυλίγει την τέχνη του μπροστά στα μάτια των παιδιών.
Η συμμετοχή κάθε παιδιού για την παράσταση είναι 7 €, τα οποία θα φέρει στο Σχολείο μαζί με τη δήλωση συμμετοχής που θα λάβουν οι γονείς με το παιδί τους με την ένδειξη επιθυμώ, μέχρι και την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου. Εάν το παιδί δεν παρακολουθήσει την παράσταση αυτή, παρακαλούνται οι γονείς να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με την ένδειξη δεν επιθυμώ.