Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Ένα μετεωρολογικό ταξίδι στα θαύματα τής φύσης
Τα νἠπια και τα προνήπια που φοιτούν στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία Εκάλης θα παρακολουθήσουν, στον χώρο τού Σχολείου, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τα παιδία … βρέχει», ένα μετεωρολογικό ταξίδι στα θαύματα τής φύσης από υπεύθυνο επιστήμονα τού Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Τα παιδιά των τμημάτων Α΄Ν1, Β΄Ν1, Δ΄Ν2 και Γ΄Π1 θα παρακολουθήσπυν το πρόγραμμα την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015, ενώ τα παιδιά των τμημάτων Γ΄Ν1, Δ΄Ν1 και Α΄Π1 την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015.
Η συμμετοχή κάθε παιδιού για το πρόγραμμα είναι 4 €, τα οποία θα φέρει μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, που θα λάβουν οι γονείς με το παιδί τους, με την ένδειξη επιθυμώ, μέχρι και την Τρίτη 5 Μαΐου για τα τμήματα Α΄Ν1, Β΄Ν1, Δ΄Ν2, Γ΄Π1 και μέχρι και την Πέμπτη 7 Μαΐου για τα τμήματα Γ΄Ν1, Δ΄Ν1, Α΄Π1.
Η δήλωση συμμετοχής και τα χρήματα που θα στείλουν οι γονείς πρέπει να είναι μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο και επάνω στον φάκελο να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο τού παιδιού.
Εάν κάποιο παιδί δεν παρακολουθήσει το πρόγραμμα αυτό, παρακαλούνται οι γονείς να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με την ένδειξη δεν επιθυμώ.