Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Οίνου (νήπια)
νήπια που φοιτούν στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία Εκάλης την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 θα επισκεφθούν το Μουσείο Οίνου (Λεωφ. Πέτσα, Παλλήνη, τηλ: 210 6041960), όπου θα παρακολουθήσουν και θα συμμετάσχουν σε πρόγραμμα που αφορά στην ελιά.
Η συμμετοχή κάθε παιδιού στην εκπαιδευτική επίσκεψη είναι 10 € (εισιτήριο και μεταφορικά), τα οποία θα φέρουν τα παιδιά μαζί με τη δήλωση συμμετοχής που θα λάβουν οι γονείς με το παιδί τους με την ένδειξη επιθυμώ, μέχρι και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015. Εάν κάποιο παιδί δεν συμμετάσχει στην επίσκεψη αυτή, παρακαλούνται οι γονείς να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με την ένδειξη δεν επιθυμώ.
Προτείνεται τα παιδιά να φορούν μποτάκια ή γαλοτσάκια, ώστε να συμμετάσχουν με άνεση στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο.
Παράκληση, τις ημέρες των εκπαιδευτικών επισκέψεων τα παιδιά που έρχονται στο Νηπιαγωγείο με ιδιωτικό μέσο (Ι.Χ) να έχουν προσέλθει στο Σχολείο μέχρι τις 9.00 π.μ., προκειμένου να μην καθυστερήσει η αναχώρηση των σχολικών λεωφορείων για την επίσκεψη.