Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Πινακοθήκη Κουβουτσάκη για τα νήπια
Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 (για τα παιδιά των τμημάτων Α΄Ν1 και Β΄Ν1) και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 (για τα παιδιά των τμημάτων Γ΄Ν1 και Δ΄Ν1) θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη στο πολυδύναμο πολιτιστικό κέντρο και μουσείο ζωγραφικής, την Πινακοθήκη Κουβουτσάκη (Λεβίδου 11, Κηφισιά τηλ.: 210 6233682-3). Τα νήπια θα ξεναγηθούν στους χώρους τής πινακοθήκης και θα δουν έργα ζωγραφικής και γλυπτικής Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών τού 19ου και 20ού αιώνα.
Η συμμετοχή τού κάθε παιδιού στην εκπαιδευτική επίσκεψη είναι 6 €, τα οποία θα φέρουν μαζί με τη δήλωση συμμετοχής που θα λάβουν οι γονείς με το παιδί τους, με την ένδειξη "επιθυμώ", μέχρι τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου (για τα τμήματα Α΄Ν1 και Β΄Ν1) και μέχρι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου (για τα τμήματα Γ΄Ν1 και Δ΄Ν1 αντίστοιχα). Εάν το παιδί δεν θα συμμετάσχει στην επίσκεψη αυτή, παρακαλούνται οι γονείς να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με την ένδειξη "δεν επιθυμώ".
Παρακαλούμε πολύ τις ημέρες των εκπαιδευτικών επισκέψεων τα παιδιά που έρχονται στο Νηπιαγωγείο με ιδιωτικό μέσο (Ι.Χ) να έχουν προσέλθει στο Σχολείο μέχρι τις 9.00, προκειμένου να μην καθυστερήσει η αναχώρηση των σχολικών λεωφορείων για την επίσκεψη.