Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Παράσταση κουκλοθέατρου
Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 τα νήπια και τα προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης θα παρακολουθήσουν στον χώρο τού Σχολείου, την παράσταση κουκλοθέατρου «Τα τρία γουρουνάκια» από το Θέατρο τής Κούκλας τού Τάκη Σαρρή.
Η αφέλεια και η αθωότητα από τη μία πλευρά και η πονηριά και η επιθετικότητα τού λύκου από την άλλη ορίζουν ένα θεατρικό τοπίο που μέσα σε αυτό οι κουκλοπαίκτες μπορούν να υφάνουν απίστευτες καταστάσεις, σε ένα από τα πρώτα παραμύθια στις προτιμήσεις των παιδιών.
Η συμμετοχή  κάθε παιδιού για την παράσταση είναι 7 €, που θα φέρουν τα παιδιά μαζί με τη δήλωση συμμετοχής που θα λάβουν οι γονείς με το παιδί τους, με την ένδειξη επιθυμώ, μέχρι και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου. Η δήλωση συμμετοχής και τα χρήματα που θα στείλουν οι γονείς πρέπει να είναι μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο και επάνω στον φάκελο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τού παιδιού.
Εάν κάποιο το παιδί δεν παρακολουθήσει την παράσταση αυτή, παρακαλούνται οι γονείς να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με την ένδειξη δεν επιθυμώ.