Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Μουσείο Βορρέ
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη τού Σχολείου. Τα παιδιά θα επισκεφθούν το Μουσείο Βορρέ (Πάροδος Διαδόχου Κωνσταντίνου 1, Παιανία τηλ.: 210-6642520, 210-6644771) και θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ανακυκλώσιμη τέχνη.
Η συμμετοχή τού κάθε παιδιού στην εκπαιδευτική επίσκεψη είναι 13 € (εισιτήριο και μεταφορικά) τα οποία θα φέρει μαζί με τη δήλωση συμμετοχής του, που θα λάβουν οι γονείς με το παιδί, με την ένδειξη "επιθυμώ", μέχρι και την Τετάρτη 8 Ιουνίου.
(Η δήλωση συμμετοχής και τα χρήματα που θα στείλουν οι γονείς να είναι μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο και επάνω στο φάκελο να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο τού παιδιού).
Εάν κάποιο παιδί δεν θα συμμετάσχει στην επίσκεψη αυτή, παρακαλούνται οι γονείς να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με την ένδειξη "δεν επιθυμώ".
Παρακαλούμε, επίσης, πολύ τις ημέρες των εκπαιδευτικών επισκέψεων τα παιδιά που έρχονται στο Νηπιαγωγείο με ιδιωτικό μέσο (Ι.Χ), να έχουν προσέλθει στο Σχολείο μέχρι τις 9.00 π.μ., προκειμένου να μην καθυστερήσει η αναχώρηση των σχολικών λεωφορείων για την επίσκεψη.