Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Αποχαιρετιστήρια συνάντηση
Ενημερώνονται οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία Εκάλης ότι, σύμφωνα με την με αριθμ. Πρωτ. Φ.6/1063/82763/Δ1/23-5-2016 εγκύκλιο τού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, τα μαθήματα στα Νηπιαγωγεία θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.
Η Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας τού Νηπιαγωγείου για το σχολικό έτος 2015-2016. Το πρωί το Νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει με κανονικό ωράριο.
Το απόγευμα, από τις 18.30 έως τις 20.00, περιμένουμε τους γονείς να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση για τη λήξη τού σχολικού έτους. Στη συνάντηση αυτή οι γονείς θα παραλάβουν την τσάντα με όλες τις εργασίες, που έκανε κάθε παιδί κατά τη διάρκεια τού σχολικού έτους, καθώς και το αναμνηστικό φοίτησής του στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Νηπιαγωγεία Εκάλης.
Εάν οι γονείς δεν μπορούν να παρευρεθούν το απόγευμα στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση, παρακαλούμε να μας ενημερώσουν προκειμένου να δώσουμε στο παιδί τους το πρωί την τσάντα του και το αναμνηστικό φοίτησής του.