Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα αδέσποτα ζώα
Τα προνήπια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης θα παρακολουθήσουν, στον χώρο τού Σχολείου, ενημερωτικό-εκπαιδευτικό πρόγραμμα από υπεύθυνους τής εθελοντικής φιλοζωικής οργάνωσης «Δράση για τα αδέσποτα» (SAPT Hellas) την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο τής διαθεματικής προσέγγισης για τα ζώα, είναι δωρεάν και εγκεκριμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Η παρουσίαση γίνεται μέσω πρακτικών παραδειγμάτων αλληλεπίδρασης των εθελοντών τής οργάνωσης με τους σκύλους και στη συνέχεια αλληλεπίδρασης των παιδιών με τους σκύλους που θα συνοδεύουν τους εθελοντές. Σκοπός τού προγράμματος είναι να ενημερώσει, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, τα παιδιά για τη σωστή συμπεριφορά προς τους σκύλους και να τα ευαισθητοποιήσει σε σχέση με το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων στη χώρα μας.
Τη δήλωση συμμετοχής που θα λάβουν οι γονείς με το παιδί τους, παρακαλούνται να την επιστρέψουν με την ένδειξη επιθυμώ, μέχρι και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016.
Εάν κάποιο παιδί δεν παρακολουθήσει το πρόγραμμα, παρακαλούνται οι γονείς να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με την ένδειξη δεν επιθυμώ.