Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Η Νεράιδα των πρώτων βοηθειών (Β΄Ν1 και Γ΄Ν1)
Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 τα νήπια των τμημάτων Β΄Ν1 και Γ΄Ν1 των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπιαγωγείων Εκάλης θα παρακολουθήσουν, στο Σχολείο, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η Νεράιδα των πρώτων βοηθειών».
Το πρόγραμμα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, με τη μορφή παραμυθιού, στο οποίο τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά ως βοηθοί διασώστες των πρώτων βοηθειών.
Σκοπός τού έργου είναι να περάσουν στα παιδιά διασωστικές και σωτήριες τεχνικές με τα νέα πρωτόκολλα τού Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, ώστε στις νεότερες γενιές αφενός να υπάρχουν πιο ευαισθητοποιημένοι και καταρτισμένοι πολίτες στα επείγοντα περιστατικά και αφετέρου να εξαλειφθούν παλιές, εσφαλμένες και επικίνδυνες παρεμβάσεις στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη παροχής των πρώτων βοηθειών.
Στο τέλος τού προγράμματος, τα παιδιά θα λάβουν και ένα CD-ROM πρώτων βοηθειών για ενηλίκους.
Η συμμετοχή κάθε παιδιού στο πρόγραμμα είναι 5 €, τα οποία θα φέρει μαζί με τη δήλωση συμμετοχής με την ένδειξη επιθυμώ, μέχρι και την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017. Η δήλωση συμμετοχής και τα χρήματα πρέπει να σταλούν μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο και επάνω στον φάκελο να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο τού παιδιού.
Εάν κάποιο παιδί δεν παρακολουθήσει το πρόγραμμα αυτό, παρακαλούνται οι γονείς να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με την ένδειξη δεν επιθυμώ.