Αρσάκεια Πατρών

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την καθολική επιτυχία των μαθητών μας της Α’ Λυκείου στις εξετάσεις Αγγλικών Proficiency (ECPE) Δεκεμβρίου 2023.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στις μαθήτριες: Ελένη-Ραλλού Αθανασοπούλου, Αναστασία Αλεξοπούλου, Χριστίνα Ζαχαροπούλου, Μαρία- Νεφέλη Κιμωλιάτη, Ειρήνη Μασμανίδου και Έλλη Φαλίδα. Αξιοσημείωτη η επιτυχία της μαθήτριας Νεφέλης Κιμωλιάτη στο Προφορικό μέρος της εξέτασης με σκορ 1000/1000 και της μαθήτριας Έλλης Φαλίδα η οποία πέρασε και το πτυχίο CPE (Cambridge Proficiency) με άριστο βαθμό. Τις μαθήτριες προετοίμασε η καθηγήτρια Αγγλικών Πατρούλα Καφούσια.
Όλες οι μαθήτριες έδειξαν προσήλωση στον στόχο τους και μεγάλη αποφασιστικότητα. Η επιτυχία τους είναι η ανταμοιβή της σκληρής τους δουλειάς και η απόδειξη της δέσμευσης που έχουν δώσει τα Αρσάκεια Σχολεία για παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, με έμφαση στην διδασκαλία ξένων γλωσσών και την εντατική προετοιμασία των μαθητών για όλες τις πιστοποιημένες εξετάσεις γλωσσομάθειας.
Επιμένουμε να στηρίζουμε τους μαθητές μας στα ακαδημαϊκά τους ταξίδια και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε ακόμα περισσότερα επιτεύγματά στο μέλλον.
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του Λυκείου συγχαίρει τους μαθητές και την εκπαιδευτικό που τους καθοδήγησε.