Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Τραγουδάμε για το «Χαμόγελο τού παιδιού»
Μαθητές τού Αρσακείου Γυμνασίου Πατρών θα συμμετάσχει στη συναυλία σχολικών χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, ώρα 7.00 μ.μ, στο Συνεδριακό Κέντρο ΑΤΕΙ Πατρών (περιοχή Κουκούλι Πατρών), με σκοπό τη στήριξη τού οργανισμού «Το χαμόγελο τού παιδιού».
Την εκδήλωση διοργανώνει το Σωματείο «Χορωδία Αντηχώ» με την πρωτοβουλία τής ιδρύτριας και καλλιτεχνικής διευθύντριάς του κ. Μέλπως Βικάτου. Το Σωματείο «Χορωδία Αντηχώ» ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο τού 2015 με σκοπό την προαγωγή τής χορωδιακής πράξης ως μέσου έκφρασης, επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης των μελών του, αποβλέποντας στην πολιτιστική ανάπτυξη τόσο των ίδιων όσο και τού κοινού. Παράλληλα στοχεύει στη σωστή φωνητική ανάπτυξη των χορωδών του. Η ίδρυση τού σωματείου αποτελεί το επιστέγασμα μιας 10ετούς πορείας τού Φωνητικού Συνόλου "Αντηχώ".
Το έργο αυτό κλήθηκε και δέχτηκε να υποστηρίξει το Αρσάκειο Πατρών, διότι τα Αρσάκεια Σχολεία ανέκαθεν, στηρίζουν δράσεις που αφορούν στην κοινωνική ευαισθητοποίηση των μαθητών και στην καλλιέργεια τού εθελοντισμού.
Στον χώρο θα υπάρχει κουμπαράς για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που καθένας επιθυμεί να προσφέρει για τον σκοπό αυτό.
Παρακαλούνται οι γονείς να στηρίξουν το σημαντικό αυτό έργο με τη συμμετοχή των παιδιών τους αλλά και τη δική τους παρουσία.