Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου η Διεύθυνση, ο Σύλλογος διδασκόντων και το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο του Β’ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού οργάνωσαν στο αίθριο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού εορταγορά, στην οποία γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές διέθεσαν εδέσματα και ποικίλα στολίδια-διακοσμητικά προκειμένου να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσόν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικης μουσικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η σχολική κοινότητα υποδέχθηκε φιλόξενα γονείς, αλλά και μαθητές και συναδέλφους από τα λοιπά σχολεία του συγκροτήματος σε μία γιορτή που θύμιζε εποχές προ καραντίνας. Είχαν ετοιμαστεί από την προηγουμένη εδέσματα και γλυκίσματα από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Ο χώρος διακοσμήθηκε κατάλληλα ώστε να ταιριάζει στο γιορτινό κλίμα. Ευχαριστίες οφείλονται στους γονείς μαθητή μας της Α’ λυκείου οι οποίοι διέθεσαν και προσέφεραν οι ίδιοι ποιοτικές λιχουδιές από την επιχείρησή τους («Βόσπορος», Καισαριανή και Ζωγράφου) σε όλη τη σχολική κοινότητα.
Με δεδομένο ότι το Β’ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού έχει εφέτος ασχοληθεί σε ποικίλες δράσεις του με τον θεματικό πυλώνα «Γυναίκες και Ευρωπαϊκή Ένωση» και με την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, το ποσόν που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί με απόφαση του Συλλόγου διδασκόντων σε δομή κακοποιημένων γυναικών.