Αρσάκεια Ιωαννίνων

Χωρίς προηγούμενο ήταν η εφετινή συμμετοχή τής μαθητικής κοινότητας τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού στην α΄ φάση τής Οικονομικής Ολυμπιάδας. Έλαβαν συνολικά μέρος 134 μαθητές και μαθήτριες, 87 από την Α΄ τάξη, 18 από τη Β΄ τάξη και 29 από την Γ΄ τάξη. Από τους μαθητές αυτούς προκρίθηκαν 13 στον περιφερειακό γύρο.

Από την Α΄ τάξη προκρίθηκαν οι: Αλβανός Δημήτριος-Ταξιάρχης, Αρχοντάκης Μιχαήλ, Γραβιάς Δημήτριος, Μουζιούρα Ελένη, Παλλαντζάς Αθανάσιος, Πανταζάτου Αγγελική, Πανταζόπουλος Κωνσταντίνος, Πουφινά Αγγελική, από τη Β΄ τάξη ο Ηλιόπουλος Έκτωρ-Γεώργιος και από την Γ΄ τάξη οι: Γαλάνης Φοίβος, Δημητρίου Αγγέλικα, Κουτσουβάνος Αλέξανδρος και Χελιώτη Άννα.

Εφέτος το ενδιαφέρον συμμετοχής συνολικά στον διαγωνισμό τής Οικονομικής Ολυμπιάδας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς η συμμετοχή αυξήθηκε κατά 22% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Συνολικά συμμετείχαν 206 σχολεία και 3.672 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα!

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για τις υψηλές επιδόσεις που σημείωσαν, και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στον επόμενο γύρο!