Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη (νήπια)

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων Μουσειακής Αγωγής, τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού θα επισκεφθούν, την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, την Πινακοθήκη Κουβουτσάκη (Λεβίδου 11, Κηφισιά, τηλ.: 210-6233682). Θα ξεναγηθούν στους χώρους τής Πινακοθήκης και θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βασισμένο σε έργα ζωγραφικής και γλυπτικής Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, από τον 18ο αιώνα μέχρι σήμερα.
Η επίσκεψη των παιδιώ θα γίνει ως εξής:

- Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 τα παιδιά των τμημάτων:
Ν.1 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Γιώτα Παππά)
Ν.2 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Αγγελική Παλαιοκαστρίτου)
Ν.3 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Κωνσταντίνα Πέτσικα)
Ν.5 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Μαρινάνσυ Αγγελάκη)

- Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 τα παιδιά των τμημάτων:
Ν.4 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Ζαφείρα Ντούλη)
Ν.6 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Ναταλία Ηλιάδη)
Tο κόστος τής συμμετοχής για κάθε παιδί είναι 5 €. Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να φέρει το παιδί, μαζί με τη δήλωση συμμετοχής που επισυνάπτεται με την ένδειξη επιθυμώ, μέχρι και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014. Η δήλωση συμμετοχής και τα χρήματα θα πρέπει να είναι μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο και επάνω να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο τού παιδιού με την ένδειξη «Πινακοθήκη Κουβουτσάκη».
Αν, για οποιοδήποτε λόγο, κάποιοι γονείς δεν επιθυμούν να συμμετάσχει το παιδί τους στην εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη, παρακαλούνται να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με την ένδειξη δεν επιθυμώ.
Παράκληση τις ημέρες των επισκέψεων τα παιδιά που προσέρχονται στο Νηπιαγωγείο με ιδιωτικό μέσο (Ι.Χ) να έχουν προσέλθει στο Σχολείο μέχρι τις 9:00 π.μ., προκειμένου να μην καθυστερήσει η αναχώρηση των σχολικών λεωφορείων για την επίσκεψη.