Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Ατο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 θα εορτάσουν την επέτειο τής 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμό τής Θεοτόκου. Τη γιορτή οργάνωσαν και προετοίμασαν τα προνήπια τού τμήματος Π.1 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Νάντια Ηλιοπούλου) και τα νήπια των τμημάτων Ν.1 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Γιώτα Παππά) και Ν.4 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Ζαφείρα Ντούλη). Η εορτή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου.
Την Πέμπτη 20 Μαρτίου τα παιδιά των τμημάτων Π.1, Ν.1 και Ν.4 θα παρουσιάσουν την εορτή στα παιδιά των υπολοίπων έξι τμημάτων τού Νηπιαγωγείου. Μετά το τέλος τής εορτής, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση στους εξωτερικούς χώρους των Σχολείων, στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά τού Νηπιαγωγείου.
Την παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 11:15, μπορούν να την παρακολουθήσουν οι γονείς των παιδιών όλων των τμημάτων τού Νηπιαγωγείου.
Την Παρασκευή 21 Μαρτίου τα παιδιά των τμημάτων Π.1, Ν.1 και Ν.4 θα παρουσιάσουν την εορτή στους γονείς τους, στους οποίους έχει ήδη σταλεί σχετική πρόσκληση.
Την Τρίτη 25 Μαρτίου το Νηπιαγωγείο δεν θα λειτουργήσει, λόγω τής επετείου τής 25ης Μαρτίου.